Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Značka GP Batteries generálním partnerem NIGHT RUN 2014

Značka GP Batteries je oficiálním generálním partnerem série nočních běhů v České Republice. Tyto běžecké závody určené pro širokou veřejnost, které jsou v zahraničí velmi populární, ponesou v ČR od roku 2014 název GP Batteries Night Run.

Značka GP Batteries je oficiálním generálním partnerem série nočních běhů v České Republice. Tyto běžecké závody určené pro širokou veřejnost, které jsou v zahraničí velmi populární, ponesou v ČR od roku 2014 název GP Batteries Night Run.

GP Batteries patří mezi 5 největších světových výrobců spotřebních baterií a je společností s tradicí od roku 1964. Ročně vyrobí více než 4 miliardy kusů baterií a značku GP je možné najít ve více než 1 milionu obchodů po celém světě. Pod značkou GP najde zákazník mimo primárních a nabíjecích spotřebních baterií také nabíječky baterií, svítilny a záložní zdroje energie známé především jako GP Portable Power Bank. GP Batteries vyrábí také kompletní sortiment miniaturních a speciálních baterií nezbytných pro zlepšování kvality života do přístrojů jako jsou naslouchadla, lékařské přístroje, hodinky a další.

Výkonem, kvalitou, spolehlivostí a šíří sortimentu se značka GP trvale řadí mezi světovou špičku. To také jednoznačně dokreslují získaná ocenění ze spotřebitelských testování, doporučení dodavateli elektroniky k využívání GP baterií v jejich produktech a spotřebitelskou preferencí.

GP Battteries dtest Baterie GP ReCyko+ prokázala své jasné konkurenční výhody v porovnání s ostatními nabíjecími bateriemi. Občanské sdružení spotřebitelů TEST provedlo nezávislý test 19 nabíjecích baterií, kde se vítězem stala právě baterie GP ReCyko+ 210AAHCB. Výsledky testu výrobků byly publikovány na stránkách časopisu dTestwww.dtest.cz).
   
GP Battteries značka kvality
Dle potvrzení nezávislé agentury zakládajícím se na rozsáhlém průzkumu prodejnosti, se GP baterie trvale řadí mezi TOP brandy na českém i slovenském trhu a zejména v segmentu nabíjecích baterií jsou se svým více než 50% podílem na trhu jednoznačným leaderem.
   
GP Battteries garmin Na základě dlouhodobého testování, zkušeností a pozitivního ohlasu od uživatelů vyhodnotila společnost Garmin nabíjecí baterie GP ReCyko+ jako nejlepší volbu pro napájení svých outdoorových navigací. Garmin tedy doporučuje baterie GP ReCyko+ jako ideální zdroj energie zejména na cestách, kde jsou na vynikající výkon zařízení kladeny ty největší nároky.


Značka GP se rozhodla svou energií podpořit sportovce a alespoň částečně jim vydanou energii vrátit zpět. Od roku 2014 se tak stává hrdým generálním partnerem jedinečného seriálu nočních běhů v České republice GP BATTERIES NIGHT RUN. Hlavní děj závodu se bude odehrávat po setmění a všichni tak budou mít příležitost stát se součástí jedinečného zážitku při běhu za svitu čelovek.GP Batteries se tak mimo generálního partnerství stane také užitečným pomocníkem při cestě potemnělou trasou.


Výhradním distributorem značky GP BATTERIES na český, slovenský a maďarský trh je společnost EMOS spol. s r.o.

Informace o společnosti

Firma EMOS se sídlem v Přerově byla založena v roce 1991. Od svého vzniku prošla dynamickým vývojem. Je 100% vlastněna českým kapitálem. EMOS zaměstnává téměř 300 lidí. Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001. Svého významného postavení na trhu společnost dosáhla rozsáhlými podnikatelskými aktivitami. Mezi hlavní obchodní činnosti patří import, export, velkoobchodní prodej. EMOS je uskupení společností EMOS spol. s r.o. a dceřiných společností na Slovensku, Polsku, Maďarsku a Slovinsku. Na českém, slovenském a maďarském trhu je výhradním distributorem značky GP BATTERIES.

Sdílet