Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Vítězové, co jiného?!

V Ostravě se předvedou ti, kteří vládnou prodejům Peugeot

V Ostravě se předvedou ti, kteří vládnou prodejům Peugeot

Kdybyste loni v dubnu procházeli Rudnou ulicí v Ostravě – Vítkovicích, a přitom se zastavili v reprezentativním showroomu koncesionáře Peugeot Auto Tichý, zřejmě byste tam moc aut nenašli. Prodejce by vám pravděpodobně vysvětlil, že doba je zlá, chybí čipy a doprava vázne… a že si na nové auto zkrátka počkáte déle, než bývalo zvykem. Dnes, jen rok poté, je ale všechno jinak. U koncesionáře Auto Tichý nyní můžete vybírat z bohaté nabídky skladových vozů. Doba se naštěstí umoudřila a klienti mohou opět nakupovat nové vozy bez nekonečných čekacích lhůt, a navíc se zajímavými akčními nabídkami. Chcete vědět víc? Navštivte Auto Tichý, Rudná 32, Ostrava – Vítkovice.

A co si pro vás koncesionář Auto Tichý připravil na NN Nigth Run a Avon běh Ostrava 2023? Samozřejmě ty nejprodávanější osobní modely značky Peugeot v ČR. Dlouhodobou jedničkou je u Peugeotu městské SUV Peugeot 2008. Tento vůz vás okouzlí svým mladistvým designem, útulným interiérem a celou armádou asistenčních systémů. Dá se pořídit s benzínovým, dieselovým nebo elektrickým motorem.

Modelu 2008 šlapal celý uplynulý rok na paty Peugeot 3008. Nakonec skončil jako druhý nejprodávanější osobní vůz značky v Česku. Nejnáročnější klienti si ho často pořizují jako plug-in hybridní čtyřkolku. Chybu ovšem neuděláte ani s klasickou předokolkou s benzínovým či dieselovým pohonem. Stačí ji vybavit doplňkem Advanced Grip Control, který vám usnadní každou cestu. Kromě toho můžete vybírat z bohaté nabídky asistenčních systémů včetně fascinujícího nočního vidění. Více na peugeot.cz

Sdílet