Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

V sobotu přijede Artcom Group za námi na závod

Neprohloupíte!

Neprohloupíte!

V sobotu přijede Artcom Group za námi na závod, v pondělí se vydejte vy k němu. Neprohloupíte!

Koncesionáře značky Peugeot, Artcom Group, jsme v posledních letech viděli na našich závodech NN Nigth Run v Olomouci už několikrát a jeho skvělá auta taky. Rozhodně nevynechá ani jubilejní 10. ročník a přiveze ukázat atraktivní modely Peugeot 308 a 408.

Prodejce firmy Artcom Group si na rozdíl od našich běžců přijede na poslední letošní závod seriálu NN Night Run spíš odpočinout a nabrat sílu před pravděpodobně nejnáročnějším týdnem z celého roku. Ten začne v pondělí 16. října, kdy se v celé prodejní síti Peugeot rozjede akční nabídka „7 dní Peugeot“. V autosalonech se očekává velký nával kupujících. Akční ceny jsou totiž mimořádně zajímavé.

Například Peugeot 308, který si na našem závodě v Olomouci můžete prohlédnout, bude v akci nabízen za cenu 520 800 Kč, což je o skoro sto tisíc míň, než je běžné. Pokud preferujete praktičtější verzi, můžete si připlatit 25 tisíc za kombi, a získáte zavazadelník větší skoro o 200 litrů. A příznivci alternativních pohonů určitě ocení, že plug-in hybridní Peugeot 308 je v nejvyšší výbavě levnější o více než 150 tisíc korun.

Dalším vozem, který nám Artcom Group přiveze ukázat, je dynamický fastback Peugeot 408. Ten ocení každý milovník svižné jízdy a intenzívních zážitků za volantem. O ty totiž není s tímto vozem nouze, a to zejména díky jeho mimořádně aerodynamické siluetě a skvělým jízdním vlastnostem. Pořídíte-li tento vůz v rámci akční nabídky „7 dní Peugeot“, ušetříte minimálně 140 tisíc korun.

V akci je ale spousta dalších modelů včetně nejprodávanějšího peugeotu v Česku, městského SUV 2008. A spousta akčních výhod čeká i na firemní klienty, například úrok 3,5 %, výhodný operák na užitkové vozy či servisní smlouva na 3 roky zdarma. Další dobrou zprávou je, že všechny osobní vozy mají nadstandardní pětiletou záruku. Ten pravý okamžik pořídit nové auto je tedy právě teď. Vydejte se do autosalonu Artcom Group na adresu Bystrovany 201, Olomouc, a přesvědčte se sami.

 

https://peugeotcentrum.cz/

 

Sdílet