Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Užijte si svoje retro plné barev!

Jestli milujete retro

Jestli milujete retro

Jestli milujete retro a chtěli byste ho mít na očích v té nejryzejší podobě, pak by vám neměly uniknout inovované chladničky Gorenje ve vintage stylu v několika nadčasových barvách včetně extravagantní a dobře kombinovatelné bordó. Až přiběhnete domů, bude na vás pokaždé čekat něco dobrého.

 

Nenechte se ale zmýlit připomínkou časů dávno minulých! Pod ikonickým zevnějškem totiž skrývají ty nejmodernější funkce, díky nimž bude život jednodušší.

Proměna přesně podle potřeby

Ideální chladnička je jako ideální partner. Je vám nablízku a dokáže se vcítit do vašich potřeb. A také se přizpůsobí, když je to potřeba a má to rozumný důvod.

Snažíte se udělat něco pro své zdraví a potřebujete zrovna uskladnit víc zeleniny? Nebo chystáte grilovačku s pohoštěním a máte víc masa, ryb a lahůdek? Žádný problém. Nové retro chladničky Gorenje jsou díky konvertibilní chladicí zásuvce Convert FreshZone s regulovatelnou teplotou i vlhkostí připravené na jakoukoliv situaci.

Mohou napodobit prostředí, jaké je ve sklepě a hodí se pro zeleninu a ovoce, nebo se přiblížit nule, jako když jsou v dobrém obchodě ryby umístěné na ledu.

Dlouho spolu

A aby zůstaly dlouho čerstvé, jsou tu technologie. Jako vylepšená beznámrazová Total NoFrost Plus, která vás zbaví odmrazování a ochrání potraviny před poškozením mrazem. Nebo AdaptTech, která se po několika dnech naučí předvídat vaše chování a ještě než otevřete dveře chladničky, sníží teplotu asi o dva stupně, aby se následně rychleji obnovily ty správné podmínky a spotřeba zůstala co nejnižší. Cirkulace ionizovaného vzduchu IonTech pak napodobuje přírodní klima, zabraňuje vysychání jídla, zachovává vitaminy i minerály a pohlcuje pachy.

Jakékoliv místo je to pravé

Pokročilý systém ventilace Multiflow 360° rovnoměrně rozděluje ionizovaný i čerstvý vzduch a neustále vyrovnává teplotu v celém prostoru chladničky, a proto můžete jakýkoliv typ potravin umístit na libovolnou poličku.

 

Velké tak akorát a stvořené pro jednodušší život

Chladničky jsou navržené tak, aby byly dominantou – jsou volně stojící a vysoké 194 cm, a tak nabízejí dostatečný skladovací prostor 300 l, rozdělený na chladničku a samostatnou mrazničku s účinným a rychlým chlazením a mrazením i super rychlým zmrazením vloženého nákupu FastFreeze.

 

O tichý, spolehlivý a úsporný chod se postará invertorový kompresor s velmi nadstandardní zárukou 15 let a úsporný EcoMode nebo prázdninový režim, když odjedete na delší dobu pryč. Komfort zvyšuje spousta přihrádek i úsporné a účinné LED osvětlení. Chladnička se také snadno čistí – vedle toho, že ji není potřeba odmrazovat, má i hladké vnitřní stěny, které jde jednoduše otřít vlhkým hadříkem. Na otevřená dvířka a náhlé zvýšení teploty upozorní akustický signál.

 

Jeden tip za všechny

Mezi novinkami v retro designu je například nepřehlédnutelná Gorenje ONRK619DR (nebo ONRK619D-L s levými dveřmi) v barvě bordó. Nabízí dostatečný objem 300 l, z toho připadá 204 l na chladničku a 96 l na mrazničku. V chladničce najdete extra velkou zásuvku na zeleninu CrispZone s regulací vlhkosti a také konvertibilní nízkoteplotní zásuvku Convert FreshZone  s proměnitelnou teplotou a vlhkostí pro uložení další zeleniny nebo masa podle momentální potřeby. V mrazničce tři šuplíky včetně jedno extra velkého. O dlouhou čerstvost potravin se postarají technologie v čele s Total NoFrost Plus, adaptivním inteligentním systémem AdaptTech a rovnoměrnou cirkulací ionizovaného vzduchu. Chladničku pohání tichý, spolehlivý a úsporný invertorový kompresor. Doporučená cena je 24 990 Kč. V nabídce najdete i tutéž chladničku v barvě černé nebo šampaň.

 

Více informací:

cz.gorenje.com

Sdílet