Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

REGISTRACE SPUŠTĚNY

ČESKO POBĚŽÍ MODŘE

ČESKO POBĚŽÍ MODŘE

Dnes jsme spustili registrace na charitativní běhy „Česko běží modře“ na podporu porozumění autismu.

Kdy běžíme: 2.dubna 2024 na Světový den porozumění autismu

Kde běžíme: na Letné

Kde se dozvím propozice závodu: www.ceskobězimodre.cz

Komu pomůžu: Osobám na spektru autismu a jejich rodinám

Celý výtěžek je určen na podporu osob na spektru autismu a jejich rodin s cílem pomoci těmto lidem začlenit co nejlépe do běžného života a zvládat již tak složitou situaci příznivěji, neboť často osoby s poruchou autistického spektra vnímají odlišně to, co vidí, slyší nebo prožívají. Bez odborné pomoci jsou tak vystaveny stresovým situacím nejen ony ale i osoby pečující o ně.

Pojďme více zpřístupnit sociální služby aktivizační, sociální rehabilitaci či centrum denních služeb tzn. odborné sociální služby co nejvíce potřebným a šířit osvětu v této oblastí široké veřejnosti tím, že poběžíme, nebo půjdeme! Ano máme i chůzi na 2 km.

Děti mohou využít kategorii dětských závodů

Osoby se zdravotním postižením ať fyzickým, mentálním nebo smyslovým, mohou využít jakýkoli běh zdarma (je pro ně určen 100% slevový kód, který jim bude zaslán na jejich email  /kód lze vyžádat na adrese trskova@zsklem.com/)

Prožijeme krásný podvečer v „MODRÉ“ na Letné s koncertem Davida Uličníka &ORCHESTRION. Těší sen na Vás i cela řada dalších významných osobností kulturního či sportovního života. Zazpívá Vám i Josef Vágner a Anička Slováčková.

 

Více na www.ceskobezimodre.cz

Tak neváhej, registruj se a užij si s námi príma modrý podvečer! Celý výtěžek je určen potřebným.

Sdílet