Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Přechod Českem s KUDY Z NUDY

Cesta Českem je prvním oficiálním přechodem Česka!

Cesta Českem je prvním oficiálním přechodem Česka!

Cesta Českem je prvním oficiálním přechodem Česka! Jedná se o 1000 kilometrů dlouhou trasu a je jen na vás, kdy, kde a jak se na cestu vydáte. Můžete ji jít vcelku anebo po jednotlivých úsecích.

Týden už stojí za to, aby se člověk pustil do velkorysejších projektů. I když se u nás nedotčená a liduprázdná příroda hledá hůř než v jiných koutech světa, nádherných míst je u nás přesto dost. Celou řadu jich objevíte na Stezce Českem, nekomerčním projektu party nadšenců, kteří se spojili s Klubem českých turistů. Záleží jen na vás, kdy, kde a jak se na cestu vydáte. Můžete ji jít vcelku, o víkendech nebo během dovolené, vybrat si Severní nebo Jižní stezku, ze západu na východ nebo naopak. Po chatách nebo se stanem. Pomalu, rychle, nebo třeba běžet. Důležitou součástí není jen web s podrobným itinerářem navržených tras, ale i facebooková skupina. Zkušenosti, rady, tipy a fotky tu zveřejňuje bezmála dvanáct tisíc

Cestu Českem může jít každý. Je jen na vás, kdy, kde a jak se na cestu vydáte. Můžete si ji rozdělit si ji na víkendy, jít ze západu na východ nebo naopak. Po chatách nebo se stanem. Pomalu, rychle, nebo třeba běžet. Jít může každý!

 

Sdílet