Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Plug-in má nespočet výhod

přijďte se přesvědčit do Budějovic na Night Run nebo ještě lépe do HS Auto

přijďte se přesvědčit do Budějovic na Night Run nebo ještě lépe do HS Auto

Který z plug-in hybridních peugeotů je nejvíc sexy? Nepochybně dynamický fastback Peugeot 408. Má atletickou a svalnatou siluetu šelmy, a přitom zvýšenou pozici ve stylu SUV, která usnadňuje nastupování a zároveň chrání podvozek v náročnějším terénu. Sportovně zkosená záď a protáhlé ladné linie jsou krásně aerodynamické, což za jízdy neomylně poznáte. O zážitky z řízení nebude rozhodně nouze!

Právě u tohoto modelu je plug-in hybrid v kurzu. Jak vlastně tento hybridní pohon funguje? Kombinuje benzínový motor o výkonu 180 nebo 150 koní s elektromotorem. Převodovka je v každém případě automatická a osmistupňová. Základním prvkem celého hybridního systému je lithium-iontová baterie, která se dá nabíjet ze zásuvky, nebo ještě lépe z wallboxu. Je-li baterie plně nabitá, ujedete s vozem čistě na elektřinu až 63 km (ve městě dokonce 72!). V hybridním režimu je spotřeba vozu kolem 1,1 l/100 km. Jízda s plug-inem je tak velmi ekonomická, ale zároveň zábavná. Z nuly na sto totiž umí vůz vystřelit za 7,8 s a svižnou jízdou vás krásně přišpendlí do sedadla. Výhody ELkové SPZky oceníte hlavně v Praze, kde s ním zaparkujete na modrých zónách zdarma, ale benefitů je samozřejmě hned několik. Chcete se o tomto pohonu a jeho přínosech dozvědět víc? Navštivte na našem závodě v Českých Budějovicích koncesionáře HS Auto. Tento zkušený, renomovaný a dlouholetý prodejce peugeotů vás s atraktivním fastbackem 408 rád seznámí.

Ještě lepší ale bude se v showroomu HS Auto v Českých Budějovicích na adrese E. Rošického 1872/32 zastavit a seznámit se s modely Peugeot pěkně na vlastní kůži. Celou řadu vozů s klasickým, plug-in hybridním i elektrickým pohonem si zde můžete vyzkoušet. A zaujme-li vás některý z nich, můžete se sem v říjnu vrátit a v rámci akce 7 dní Peugeot si váš vyhlídnutý vůz pořídit za výhodnou akční cenu.

Sdílet