Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Peugeot v Liberci: Šelma tasí drápy

Šelma tasí drápy

Šelma tasí drápy

Libereckého koncesionáře značky Peugeot, firmu Federal Cars, nemusíme pravidelným účastníkům našich závodů představovat. Na libereckém NN Nigth Runu minule vystavoval atraktivní plug-in hybridní SUV Peugeot 3008 o výkonu 225 koní. Model 3008, který se za loňský rok stal druhým nejprodávanějším osobním peugeotem v Česku, si určitě zaslouží pozornost, ovšem pro letošní rok si Federal Cars připravil ještě větší lahůdku, a to nejnovější dynamický fastback Peugeot 408.

Proč byste si nový Peugeot 408 měli v sobotu 13. května na závodu NN NIGHT RUN LIBEREC pořádně prohlédnout? Protože podobný vůz u konkurence neuvidíte. Jedná se totiž o automobil zcela nového druhu. V modelové řadě Peugeot nemá předchůdce a na současném automobilovém trhu jen stěží najde konkurenty. Je totiž tak trochu SUV a tak trochu sportovní kupé, přitom má prostoru na rozdávání. Zavazadelník pobere až 1611 litrů a z hlediska místa na zadních sedadlech je nový Peugeot 408 dokonce nejprostornějším modelem značky!

Jeho sexy atletická silueta vás ohromí. Usednete-li do jeho ultramoderního interiéru obklopí vás pocit útulnosti. Vyspělé asistenční systémy se zatím připraví na to, aby celou posádku vozu ochránily v každé situaci. A jaké jsou jeho jízdní vlastnosti? Navštivte koncesionáře Federal Cars na adrese Doubská 424 v Liberci a vyzkoušejte nový Peugeot 408 na vlastní kůži.

Nový Peugeot 408 můžete nyní zakoupit za akční cenu 780 200 Kč (+ 5letá záruka), plug-in hybridní verze se prodává za cenu 1 016 500 Kč a má osmiletou záruku. Více na peugeot.cz

Sdílet