Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Peugeot Šudoma představí v Mostě noční šelmu

Na 9. ročníku NN NIGHT RUN MOST budeme mít hosta.

Na 9. ročníku NN NIGHT RUN MOST budeme mít hosta.

Na 9. ročníku NN NIGHT RUN MOST budeme mít hosta. Koncesionář Peugeot Šudoma zde představí zatím nejčerstvější novinku lví smečky, Peugeot 408. Nemohl vybrat lépe, protože přesně tento vůz dokonale splňuje naši výzvu „Staň se noční šelmou“.

Proč právě Peugeot 408? Tomuto dynamickému fastbacku totiž označení „noční šelma“ sedí ze všech modelů nejvíc. Už jen jeho sportovní, štíhlá a svalnatá silueta vzbuzuje respekt. Připočteme-li k tomu lehce přimhouřený pohled LED světlometů doplněný světelnými špičkami ve tvaru tesáků, představa predátora připraveného zaútočit je dokonalá. 

Peugeot 408 je také skvěle přizpůsobený nočnímu životu. Je totiž vybaven systémem Night Vision, neboli noční vidění. Podstatou je infračervená kamera, díky které systém rozezná osoby či zvířata před vozem ve tmě a zobrazí jejich obrysy na digitálním přístrojovém panelu v zorném poli řidiče. Tato technologie nejen zvyšuje bezpečnost, ale umožní vám také zažít fascinující pohled nočního tvora.

Dalším doplňkem výbavy modelu 408, který v noci jednoznačně oceníte, jsou Matrix LED světlomety pro dálkové svícení. Ty jsou složeny z 20 diod, které se mohou jednotlivě zapínat, vypínat a měnit svůj světelný výkon. Jakmile se tak váš vůz přiblíží k jinému, ať už jedoucímu v protisměru či ve stejném směru jako vy, diody dálkových světel toto vozidlo detekují a vytvoří kolem něj stínový tunel. Jeho řidič tak není oslněn, ale vše ostatní pro vás zůstává jasně osvětleno. Tato technologie je většinou vyhrazena jen prémiovým segmentům, s vozem 408 si ji však můžete dopřát. Ovšem nejen s tímto modelem, můžete ji mít i ve voze Peugeot 308, který ji mimochodem uvedl v premiéře, a který k nám na Night Run do Mostu koncesionář Peugeot Šudoma také přiveze ukázat.

A pokud si oba modely na našem závodě nestihnete pořádně prohlédnout, nebo je zatoužíte vyzkoušet na vlastní kůži (což rozhodně doporučujeme), navštivte showroom Peugeot Šudoma v Mostě na ulici Žatecká 142.

Sdílet