Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Olomouc a Peugeot spojuje jedno dilema.

 Ona nebo on?

 Ona nebo on?

Ona nebo on?

Historické město Olomouc je nazýváno „Královnou Hané“, „Hanáckou metropolí“ a mnoha dalšími lichotivými názvy. Není divu, že má mnoho krásných jmen. Jedná se totiž o opravdovou moravskou perlu se spoustou památek a s nenapodobitelnou atmosférou. Víte ale, jak jej nazývají místní obyvatelé? Občas třeba roztomilým „Olmík“ nebo jen „Olm“. Často o něm ale hovoří v mužském rodě, tedy „ten Olomouc“.

Podobné dilema jsme našli i u značky Peugeot. Ve francouzštině totiž neříkají „ten Peugeot“, ale „ta Peugeot“. Zní vám „moje červená Peugeot“ divně? Přesto je to tak a Francouz by to prostě jinak neřekl. Naštěstí ani Olomouc ani Peugeot nemusejí řešit kategorie. Mají svoje kouzlo jak v ženském, tak i mužském rodě.

O tom přesvědčil návštěvníky loňského ročníku Neon runu v Olomouci koncesionář Artcom Group Bystrovany. Dovezl na náš závod atraktivní SUV Peugeot 3008 s plug-in hybridním pohonem. Cestovatelům a příznivcům kempování předvedl luxusní obytňák Boxer – Globe Traveller. Mimochodem SUV Peugeot 3008 je v kurzu i letos. Evropské Auto roku 2017, omlazené faceliftem, který mu dodal vybroušenější křivky a pořádnou várku top technologií, je žádanější než kdykoli předtím. Nyní ho pořídíte za akční cenu, a navíc můžete využít výkupní bonus.

A co nám přiveze Artcom Group ukázat na letošní, už druhý ročník Neon Runu v Olomouci?

Nechte se překvapit. Zklamaní nebudete, vždyť co Peugeot, to krasavec, nebo spíš kráska?

Sdílet