Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Olfin Car Palace se vrací na NN Night Run

tentokrát s atraktivní novinkou Peugeot 308

tentokrát s atraktivní novinkou Peugeot 308

Olfin Car Palace se vrací na Nigth Run, tentokrát s atraktivní novinkou Peugeot 308

Naši pravidelní účastníci už Olfin Car Palace znají, stejně jako příznivci krásných aut. Tato velká a úspěšná společnost zabývající se prodejem a servisem vozidel, působí v Hradci Králové už od roku 2005, přičemž v roce 2012 přibrala do party i značku Peugeot, čímž upevnila a posílila své postavení v regionu. A dobře udělala! Modely Peugeot si získávají stále větší přízeň zákazníků, a to jak svým pověstným francouzským šarmem, tak i dynamickou jízdou, nízkou spotřebou a nejmodernějšími technologiemi.

Zářným příkladem je nový Peugeot 308. Ten se prodává na českém trhu od začátku letošního roku. Celosvětově vzbudil obrovský zájem. Už teď je bestsellerem značky. Získává si klienty zejména svým atraktivním designem a pestrou nabídkou pohonů, v níž kromě benzínu a dieselu figurují i dvě plug-in hybridní varianty 225 nebo 180 koní, které zvládnou ujet čistě na elektřinu až 60 km.

Peugeot 308 je ale také průkopníkem nových technologií, z nichž mnohé najdete zpravidla jen u vyšších segmentů. Jmenujme například Peugeot Matrix LED Technology, vyhřívaný volant, systém infotainmentu Peugeot i-Connect®, Drive Assist 2.0, či couvací kameru HD s čisticí tryskou. Jedná se o vysoce pokrokové systémy, které vám značně usnadní život za volantem. Nechte si od prodejce z Olfin Car Palace vysvětlit, jak fungují. Budete překvapení, co všechno moderní auto umí! Nestihnete-li to na našem závodě, navštivte showroom koncesionáře Olfin Car Palace v Hradci Králové – Na Rybárně 203/5, Pražské Předměstí, tel. 495 538 555

Sdílet