Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NN Životní pojišťovna v ČR

Šest let generální partner NN NIGHTRUN

Šest let generální partner NN NIGHTRUN

Pojišťovací skupina NN Group zajišťuje finanční budoucnost lidem už přes 175 let a působí v 18 zemích světa. Dlouhá léta je hlavním sponzorem desítek velkých běžeckých akcí po celé Evropě a v Asii, včetně maratónů v Rotterdamu a Okinawě a závodu San Silvestre Vallecana v Madridu. Je také hlavním partnerem profesionálního běžeckého týmu NN Running Team, ale nezapomíná ani na volnočasové běžce. V České republice je NN už šestým rokem generálním sponzorem série zážitkových běhů pro celou rodinu NN Night Run, kde si radost ze společného běhu prožily již statisíce běžců. Pro NN je kvalita života v každém věku to nejdůležitější poslání a pohyb a zdravý životní styl je předpokladem k tomu, abychom si mohli vychutnat každý den naplno. Co v mládí naběháš, ve stáří jako když najdeš.

  

NN Životní pojišťovna a NN Penzijní společnost v ČR

NN Životní pojišťovna působí na českém trhu již od roku 1992, kdy pod názvem Nationale-Nederlanden začala jako první zahraniční pojišťovna nabízet pojistnou ochranu a pomoc se zajištěním blízkých.

 

NN Penzijní společnost pak zahájila svou činnost v ČR v roce 1995 pod názvem Průmyslový penzijní fond. Nabízí výběr z několika účastnických fondů s rozdílnou investiční strategií, díky čemuž si klienti mohou zvolit míru rizika i možného výnosu. Od roku 2013 klientům umožňuje správu spoření přes online portál Moje NN, který se rozšířil i na obsluhu životního pojištění.

www.nn.cz

 

NN Group

NN Životní pojišťovna a NN Penzijní společnost jsou součástí finanční skupiny NN Group, která své služby poskytuje 18 milionům klientů v 20 zemích světa včetně Japonska, kde o ně pečuje 15 000 zaměstnanců. NN Group navazuje na 170letou tradici v oboru finančních služeb. Její název je odkazem na pojišťovnu Nationale‑Nederlanden, pod jejíž vlajkou NN v minulosti působila i u nás. NN Group se zaměřuje především na životní pojištění, důchodové spoření a investiční management, v některých zemích ale poskytuje i bankovní a další pojišťovací služby.

 

NN Running Team

Tým složený z nejlepších současných vytrvalostních atletů světa podporovaný finanční skupinou NN Group. Mezi nejslavnější členy patří třeba hvězdný Eliud Kipchoge, olympijský vítěz a držitel oficiálního i neoficiálního rekordu v maratonu, nebo Joshua Cheptegei, světový rekordman v běhu na 5 000 m a 10 000 m. O všech členech NN Running Teamu se můžete dozvědět na Home / NN Running Team a v českém jazyce na NN Running Team - propojení nejlepších běžců světa | SvetBehu.cz

Sdílet