Letná se přesouvá

Nový termín 19.10.2024

Nový termín 19.10.2024
Běžci a běžkyně
Po konzultaci s Českým hydrometeorologickým ústavem (ČHMÚ) a vzhledem k nepříznivým dešťovým podmínkám a předpovědi větru o síle až 30 m/s na sobotu 14. září 2024, jsme bohužel nuceni zrušit naši akci Night Run a Avon Běh Praha na Letné. Jelikož je Letná na vrcholku kopce, stává se z ní povětrnostní hůrka, což ještě více zhoršuje již tak nepříznivé podmínky.
 
Velmi se omlouváme všem běžcům a účastníkům za nepříjemnosti, které toto zrušení způsobuje. Uvědomujeme si, jak moc jste se na tuto akci těšili a připravovali, a chápeme vaše zklamání. I nám to trhá srdce. Vaše bezpečnost je však pro nás naprostou prioritou, a proto jsme museli toto těžké rozhodnutí učinit. 
 
Bude na stejném místě na Letné. Termín 19.10.2024. 
 
Doufáme v babí léto.
 
Registrace automaticky přechází na tento termín.Nic nemusíte.
 
Děkujeme vám za pochopení a trpělivost.
 
Máte-li dotazy pište na dotazy@eventmedia.cz
 
Přesunutí na jiný závod v roce 2024 možné pouze do 13.9.2024.

Vzhledem k zásahu vyšší moci a nucené změně termínu závodu na poslední chvíli již máme veškeré materiály vyprodukované a startovné vracet nebudeme. Děkujeme za pochopení.
 
S pozdravem,
Tým organizátorů NN Night Run a Avon Běh 2024
------------------------------------------------------------------------
Runners! 
After consulting with the Czech Hydrometeorological Institute (ČHMÚ) and due to unfavorable rainy conditions and a wind forecast of up to 30 m/s for Saturday, September 14, 2024, we are unfortunately forced  to cancel our Night Run and Avon Run event in Prague at Letná. Since Letná is located on top of a hill, it becomes a windy plateau, which worsens the already unfavorable conditions. 
We sincerely apologize to all runners and participants for the inconvenience caused by this cancellation. We understand how much you were looking forward to this event and how hard you have been preparing, and we fully understand your disappointment. It breaks our hearts too. However, your safety is our absolute priority, which is why we had to make this difficult decision.
 
The event is rescheduled to October 19, 2024. It will take place at the same location, Letná.
 
We hope for an Indian summer. 
Your registration will automatically be transferred to this new date. No further action is required from you.
Thank you for your understanding and patience.
 
If you have any questions, please write to dotazy@eventmedia.cz
 
Best regards,
The NN Night Run and Avon Run 2024 Organizing Team
Sdílet