Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Lesklé ještě neznamená čisté

Gorenje uvádí zcela novou generaci vestavných myček s unikátní patentovanou UV technologií, která bezpečně odstraní 99,9 % všech škodlivých mikroorganismů včetně virů i při nižších teplotách. A také s technologií IonTech pro čisté a svěží prostředí v myčce mezi mycími cykly, když máte někdy nádobí hodně, a jindy zase málo.

 

Jedinečné je také automatické dávkování detergentu přibližně na celý měsíc dopředu i dokonalé sušení systémem Smart UltraDry se dvěma ventilátory a řízenou výměnou vzduchu při pootevřených dvířkách v závěru sušení. Nejvyšší modely mají navíc integrovanou wifi a jde je ovládat prostřednictvím aplikace ConnectLife i přes mobil. Takže se konečně můžete věnovat tomu, co máte rádi. Čemu dáte přednost, knize nebo protažení těla?

XXL kapacita

Po každém dobrém jídle zbydou nejen úsměvy strávníků a dobrý pocit hostitele, ale také spousta špinavého nádobí. Nová generace myček Gorenje nabízí unikátní technologie a tolik praktických vymožeností, že s nimi bude každý den jednodušší. Ať už vaříte pro dva, nebo pro 16 lidí.

 

Taková je totiž kapacita nových XXL myček Gorenje se třemi koši a třemi ostřikovacími rameny, která dokážou obsáhnout celý prostor až do nejzazších rohů – mycí schopnost je proto až o 30 % vyšší než u myček bez horního ostřikovacího ramene.

 

Dokonale čisté

Napadlo vás, jestli je nádobí z myčky opravdu bezpečně čisté? První pohled totiž může klamat. A zvlášť když máte doma malé děti, je bezvadná čistota důležitá.

 

UV technologie

Nové myčky Gorenje mají jako jediné patentovanou UV technologii, která bezpečně odstraní z poslední oplachové vody pomocí ultrafialových paprsků až 99,9 % škodlivých mikroorganismů.

 

Zabíjí totiž molekuly DNA a RNA bakterií a virů a je účinná i při inaktivaci viru SARS-CoV-2, a to i při použití úsporného a ekologického programu Eco při 55 °C.

 

UV technologie je bezpečně umístěná v hydraulickém systému myčky a jde aktivovat v kombinaci se všemi programy. Program SuperHygiene pak funguje jako sterilizace – kojenecké lahvičky a nádobí pro miminka už není potřeba vyvařovat.

 

Ionizace

Určitě to také znáte – některé dny je nádobí málo, a pak čeká v myčce, až se zaplní a vyplatí se ji pustit. Každé otevření dvířek ovšem často stojí za to. Proto využívají nové myčky Gorenje přirozený proces ionizace – záporně nabité ionty eliminují pachy a udrží myčku svěží, i když je plná špinavého nádobí mezi mycími cykly.

 

Dvě speciální vysokotlaké trysky

Někdy je nádobí opravdu silně znečištěné se zaschlými nebo připečenými zbytky pokrmů nejen na talířích, v hrncích a na pánvích.

Zapomeňte na drátěnku – nové myčky mají totiž ve spodní části mycí vany dvě speciální trysky CleanZone, které dovedou odstranit i odolné nečistoty ostřikováním proudem vody pod vysokým tlakem. Nebojte se tedy v kuchyni experimentovat. I připečený pekáč od chutných lasagní k životu zkrátka patří.

 

Dokonale suché

Během sušení se aktivuje ventilátor uvnitř mycího prostoru a postupně odvede veškerou horkou páru z vany myčky. Teprve poté se dvířka automaticky nepatrně otevřou, aby dovnitř vnikl čerstvý vzduch a nádobí se účinně dosušilo přirozenou výměnou vzduchu. Ven však z myčky neuniká žádná horká pára, která by mohla poničit kuchyňskou linku.

 

Pro dokonale suché nádobí, a to i plastové, jsou nové myčky Gorenje z nové generace vybavené ještě novou funkcí Smart UltraDry – v závěru sušení se aktivuje druhý přídavný ventilátor umístěný ve dvířkách myčky a řízenou výměnou vzduchu dojde k dokonalému vysušení i problematického nádobí, které jste museli většinou ručně utírat. Takže od teď už nebudete potřebovat utěrku!

 

Komfort s automatickým dávkováním

Nové myčky jsou navržené tak, abyste nemuseli složitě přemýšlet o technologiích a vymoženostech, ale užili jste si svůj čas a dělali to, co vás opravdu baví. A aby byl každodenní život co nejpříjemnější.

 

S unikátním patentovaným systémem automatického dávkování už dokonce ani nemusíte vkládat tablety. Stačí zhruba jednou za měsíc nalít tekutý detergent do velkého zásobníku ve dvířkách a myčka si sama odměří tolik gelu, kolik je potřeba. Většinou totiž stačí detergentu mnohem míň, než kolik obsahují jednorázové tablety. Takže ušetříte za dražší tablety a uděláte i něco pro přírodu. Objem zásobníku vystačí na 20 mycích cyklů.

 

Myčky mají také chytře vymyšlený a velmi variabilní interiér se systémem trnů, sklopných držáků a jednoduše nastavitelnou výškou středního koše. A samozřejmě i celou řadu programů včetně automatického, krátkého hodinového, speciálního pro křišťálové sklo i ultra tichého nočního.

 

Skvělé je i vnitřní osvětlení, takže už nehrozí, že vám v myčce zbydou skleníčky nebo lžičky, které v rychlosti přehlédnete a myjete několikrát dokola. Praktický je i program pro automatické čištění vnitřního prostoru, ramen, trysek, a dokonce i filtru. Nové myčky mají nehlučný a úsporný invertorový motor. Špičku představují myčky s integrovanou wifi jako je Gorenje GV693C60UVAD, které jde ovládat pomocí aplikace ConnectLife i na dálku, aplikace sama je i zdrojem řady informací a tipů.

 

Více informací: cz.gorenje.com

Sdílet

Galerie