Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Horká novinka, stálice a staronový klasik, aneb zajímavá trojice od autosalonu Kopecký

Autosalon Kopecký je náš dobrý známý. Na našich závodech jste jeho auta mohli obdivovat už předloni. A možná, že dokonce sami nějakého peugeota od tohoto dlouholetého koncesionáře máte doma. Vždyť společnost Kopecký patří k nejúspěšnějším v celé automobilové branži. A co nám přiveze 9. září na závod NN Night Run Praha ukázat?

Samozřejmě nemůže chybět nejžhavější novinka – Peugeot 408. Nádherné sportovní SUV kupé nepřestává udivovat. Je novinkou nejen v rámci nabídky Peugeotu, ale i co se týká celého automobilového trhu. Rozhodně si jen nenechte ujít!

Další model, Peugeot 308, je z podobného soudku jako 408. I on má dynamickou siluetu a ultramoderní interiér. Ovšem trojková řada má za sebou spoustu generací, dva tituly evropské auto roku a sedm milionů celosvětově prodaných vozů. To už se rozhodně dá označit za stálici. Hatchback 308 i praktické kombi 308 SW se právě teď prodávají za akční ceny a s možností výkupního bonusu.

Staronovým klasikem by se dal nazvat model Peugeot Rifter s homologací N1 s tradičním benzínovým či dieselovým motorem. Před rokem zmizel z ceníků, ovšem dnes se k radosti příznivců multifunkčních aut opět vrací. Tento neuvěřitelně všestranný vůz si poradí se vším. Složíte-li sedadla, získáte maximální kapacitu až 3500 litrů, u verze LONG dokonce 4000 litrů!

Všechny tři vozy si můžete na pražském Night Runu prohlédnout. A navštívíte-li koncesionáře Peugeot Kopecký v jeho showroomu na Novostrašnické 46 v pražských Strašnicích, případně na některé z dalších 3 provozoven po České republice, seznámí vás s mnoha dalšími modely včetně nejaktuálnějších novinek, nového Peugeotu 2008 a 508, které se chystají na český trh na konci září. Navíc si zde můžete vozy Peugeot vyzkoušet na vlastní kůži. A proč byste měli jít právě do autosalonu Kopecký? Na to vám nejlíp odpoví jeho prodejci: „Stanete-li se Pežoťákem u Kopeckého, užijete si služeb, na které se snadno zvyká.“

Sdílet