Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

DOPORUČENÍ MIZUNO TEAMU

na Night Run v Brně

na Night Run v Brně

S očekáváním největší tradiční běžecké události v Brně ve sportovně-rekreačním areálu Hněvkovského, netrpělivě členové MIZUNO TEAMU vyhlíží den závodu.  


ANETA:
"Night Run v Brně v areálu Komec poběžím za Mizuno Team už po druhé! 
Trať je rovinatá, nadchne vás cyklostezka, která vede podél řeky. Je to rychlý závod, žádná záludnost na trati. Parkování poblíž centra závodu taky mile překvapí! Doporučuji pro hobíky boty Mizuno Wave Rider 27 a pro zkušenější běžce Mizuno Wave Rebellion Pro 2, popřípadě Mizuno Wave Rebellion Flash 2."

KRISTÝNA:
"Těším se na svůj první závod na brněnském závodním poli, kdy se chystám zdolat Avon Běh za zdravá prsa na 5 km. Na závod si obuji Mizuno Wave Rider 27, v kterých se cítím připravena na jakoukoliv výzvu. Mizuno Wave Rider 27 mají skvělé vlastnosti, jako je prodyšnost, přilnavost a lehkost. Těším se tak na bezpečný a pohodlný běh, který mi tyto boty zajistí."

MONIKA:
"I když Night Run Brno poběžím poprvé, trať mi není cizí, protože je moje “domácí”. Trénuji na ni každý týden v botech Mizuno Wave Rider 27. V Riderech jsem v minulosti odběhala několik závodů a určitě to může být jedna z voleb běžecké obuvi na tento závod. Já osobně na tuto rovinatou a rychlou trať zvolím “moje bílé střelky” Mizuno Wave Rebellion Pro 2, se kterými jsem si tento rok vylepšila pár osobních rekordů a doufám, že si vylepším i čas na 10km. Těším se na skvělou atmosféru s uvidíme se na startu!"

PETRA:
"Pro závod Night run Brno rozhodně volím Mizuno Wave Neo Wind. Při běhu Vám totiž nabídnou pocit lehkosti, měkkosti a plynulosti. MIZUNO ENERZY vám poskytne vynikající tlumení a návrat energie, což na této rovinaté a rychlé trati ocení každý. Rozhodně stojí za zmínku i bezešvá „bootie“ konstrukce svršku s integrovaným jazykem, která sedí na noze jako ponožka. A jak již napovídá název tohoto modelu, díky nim poběžíte jako vítr nejen v Brně!"

LENKA:
"Trať v Brně je rovná, rychlá, bez záludností. Po pár letech absence se moc těším na 1km i 5km a obutí je pro mě jasné, Wave Rebellion Pro. Věřím, že mi bota pomůže , stejně jako Vám, k rychlým časům. Pokud jste ještě botu neměli na noze a uvažujete o ni na závod, rozhodně doporučuji vyzkoušet na alespoň jeden běh před závodem. Nebudete litovat, že jste si na botu zvykli a ona se Vám za to odmění.
 Těším se v Brně na startu! "

Zároveň Vás chceme pozvat na tradiční focení MIZUNO TEAMU v 19:35 na pódiu akce.
Pokud i Vám Mizuna přirostla k srdci , tak budeme moc rádi, když se s námi přijdete vyfotit i Vy!

Všem přejeme na závod hodně štěstí a spousty sportovních zážitků. 

 

SLEVA NA MIZUNO 20% 
KÓD: NRbrno
24.5.-30.5.2024
https://www.behani.cz/novinky-mizuno/

Sdílet