Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

DOPORUČENÍ MIZUNO TEAMU

DOPORUČENÍ MIZUNO TEAMU na Night Run v Liberci

DOPORUČENÍ MIZUNO TEAMU na Night Run v Liberci

V sobotu proběhne třetí závod série NN Night Run v Liberci. Na této skvělé akci si můžete opět vybrat z tratí Kids Cup, Fenix Run, 5km Avon běh za zdravá prsa a 10km Night Run.

HONZA:
“Hned po startu se ze sportovního areálu vydáte polní cestou do mírného stoupání a dále už běžíte stromovou alejí mezi zástavbu. Na závěr 5km okruhu si do cílového areálu vyběhnete kopeček. Na desítku si okruh ještě zopakujete. Z osobní zkušenosti můžu doporučit boty Mizuno Wave Rebellion Flash 2 za suchého počasí a v případě, že před závodem sprchne, volím boty Mizuno Wave Rider 27, které Vás na polní cestě dokonale podrží.”

MAREK:
“V Liberci to je trošku jak na houpačce. Ale to by nebyl Liberec, kdyby na trase nebylo pár kopečků. Nejméně oblíbený je asi ten do cíle, který sice není úplně prudký, ale je poměrně táhlý. Celá trasa vede po zpevněném povrchu a asfaltu, takže jí úplně perfektně zvládnete v Mizuno Wave Rider 27. Ti, kteří chtějí šetřit pohybový aparát, co nejvíce tak, jako já, mohou využít Mizuno Wave Sky 7.”

RENATA:
“Běžet závod NN Night Run v Liberci ve Vesci bude moji premiérou. Moc se těším na tu krásnou přírodu a i na ty všechny kopečky, které nás tam čekají. Na závod budu volit Wave Rider 27 nebo Wave Rebellion Pro 2. Ať už bude ale Vaše volba jakákoliv, závod si plně užijte. 

Sdílet