Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

DOPORUČENÍ MIZUNO TEAMU

Na Hradec Králové

Na Hradec Králové

Na NN Night Run Hradec Králové Již tuto sobotu 27.4.2024 nás čeká v pořadí druhý závod NN Nightrun v Hradci Králové.

Trasy na 5 a 10km jsou rozdílné a běží se na jedno kolo. Vždy se startuje z Velkého náměstí a hned po startu běžíte z kopce dolů.

PÉŤA:
"Night run v Hradci byl úplně můj první závod, kterého jsem se účastnila, a jak se řekne NN Night run Hradec Králové, vybavím si vždycky schody v závěru závodu! Je to opravdu krásná trasa, ale jen tak zadarmo vám tu medaili nedá. 
Proto doporučuji pošetřit síly na závěr. U bot samozřejmě záleží na vašem závodním tempu a zkušenostech. Určitě neuděláte chybu, když vezmete Wave Ridery. Pokud chcete předvést nějaké slušné tempo, zkuste Rebellion Flash 2, které vám s ním pomůžou a pošetří vaši energii i vaše nohy. Ostřílení běžci jistě sáhnou po Rebellion Pro 2. Tak ať to běží! A jestli náhodou běžíš svůj úplně první závod, neboj se, dáš to!"

MAREK:
"V Hradci Králové je trať krásná, ale může být na dvou místech zrádná. Tím prvním jsou dlažební kostky po kterých se chvilku běží, a za druhé je potřeba si nechat trošku sil do závěrečné části, kde čeká na zkoušku fyzické zdatnosti pár schodů. Na obou místech vás podrží a do cíle poženou Mizuno Wave Rider 27."

HONZA:
"Osobně volím rychlé a osvědčené boty Mizuno Wave Rebellion Flash 2, které ťě podrží na celé trati s převážně asfaltovým povrchem. Další část vede po náplavce, kde se můžeš zastavit na připravené občerstvovačce. Zpět vede trasa po břehu řeky Orlice, proběhneš most kolem hokejové arény a do cílového náměstí tě prověří schody."

LENKA:
"Většinu silničních závodu jsem si zvykla běhat v mizuno Wave Rebellion Pro. Hradecká trať je pro tyhle boty určitě vhodná, jen je třeba si uvědomit, že to není bota pro každého běžce a pro každý běh. Pozor i na kostky. Pokud běháte víc přes celé chodidlo nebo s došlapem na patu, vezmete jinou botu. Není ani dobré si ji vzít na závod bez toho, aniž byste si ji před tím několikrát proběhli na tréninku. Já si na ni zvykla až po půl roce a teď na ně nedám dopustit. Rozklusávám se ale v Mizuno Wave Neo Wind. To je skvělá univerzální, celkem rychlá bota, vhodná třeba i na lesní povrch. Rebellion pro beru až na rovinky a závod samotný. Na výklus zase přezuji."

RENATA:
"Závod poběžím v botech Mizuno Wave Rider 27, ve kterých je to vždycky extrémně pohodlný, stabilní běh a energetická pěna naprosto splňuje svůj účel. Pro mě je to dokonalost v každém kroku. Další pozitivum je to, že mě posouvají dál v mé běžecké praxi a pociťuji to nejen na tréninku, ale i na trati."


Na Hradec Králové si MIZUNO připravilo slevu 20%.

Jako dárek Ti posíláme slevu na značku MIZUNO 20% na stránkách: https://www.behani.cz/novinky-mizuno/

Heslo je : NRhradec
Platnost do 4.5.2024

VŠEM PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ ???? A RYCHLÉ NOHY????????‍♀️????

Sdílet