Champagne z lesních plodů

„Suchej únor“ dodržuje kdekdo, ať už sportuje či ne. A mnoho sportovců ho drží celoročně, protože alkohol na výkonu zrovna nepřidá. Ať už ale abstinujete jen v únoru, nebo celoročně, recept od našeho šéfkuchaře Ondry Moliny na nealko Champagne z lesních plodů určitě uvítáte. A k tomu se vyloženě hodí chladící kabátek, kterým značka Peugeot ráda obdarovává své zákazníky. Sledujte Instagram, kde už brzy proběhne soutěž, ve které právě takový chladicí kabátek můžete vyhrát.

A teď k slíbenému receptu:

Ingredience:

- 200 g lesních plodů
- 1 jablko
- palec zázvoru
- 200g javorového sirupu
- 100g medu
- 1 skořice celá
- 1 badyán

Postup:
Nastrouhejte jablko a zázvor a dejte je do hrnce s lesními plody, přidejte koření, med a sirup, přiveďte k varu. Vše necháme kvasit 3 dny bez přístupu kyslíku. Zcedíme a nalahvujeme. Necháme kvasit v lahvi další 3 dny, poté dáme do lednice a můžeme servírovat.

Sdílet
Mary Kay RUN
ČEZ Christmas Run
innogy Winter Run
NN Night Run
Fénix Run - Virtuální charitativní běh
Mizuno Neon Run
Škoda Fit půlmaraton
Zombie run