Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Topsports Vás zve na Dětské příměstské in-line kempy již po čtvrté!

 Na dětský příměstský in-line kemp se můžete těšit již v osmi městech a to v:

Liberci
Hradci Králové
Brně
Praze
Pardubicích
Trutnově
Mladé Boleslavi
Karlových Varech

A abyste měli z čeho vybírat naplánovali jsme v těchto městech 28 termínů. Na děti již tradičně čeká program od pondělí do pátku, každý den od 8 do 16:30, spousta her, zábava na bruslích, překážky a mnoho dalšího. Kemp je určen jak pro úplné začátečníky, tak pro ty co už bruslit umí, ale potřebují se lépe naučit brzdit nebo získat na bruslích jistotu. Navíc je pro děti připraveno trochu zábavné angličtiny, aby ji přes prázdniny úplně nezapomněli. Během týdne děti vyrazí na celodenní  výlet a v pátek odpoledne budou již tradičně moci předvést, co se za týden na bruslích naučili, při malém dovednostním závodě a vyhrát nějakou pěknou cenu.  Stravování je zajištěno 3x denně, dvě svačinky a teplý dvouchodový oběd, pitný režim je k dispozici celý den.

topsport 1

"V Hradci Králové  a Liberci budeme v letos již čtvrtým rokem, ostatní místa postupně přibývala, jak rostl zájem a děti se k nám každoročně rády vrací. Některé s námi byly dokonce na všech ročnících, což je pro nás velmi příjemné hodnocení," prozradil hlavní organizátor městských příměstských in-line kempů Lukáš Netík.

Novinkou v letošním roce je cyklo kemp V Hradci Králové a v Pardubicích, jehož nultý ročník se konal v loňském roce v Hradci Králové a vysoko překonal všechna očekávání. Na kole dnes umí jezdit každý, ale dobře ho ovládat, to se děti naučí právě na kempu. Na dopravním hřišti si nanečisto vyzkouší pravidla silničního provozu a pak už je čekají kratší i delší výlety mimo silnice do okolí sem tam okořeněné trochou techniky v okolních lesích.

topsport 2

Více informací o kempech a přihlášky najdete www.primestskykemp.cz nebo můžete sledovat novinky na našem facebooku www.facebook.com/primestskykemp.

Těšíme se na Vás!!!

 

Sdílet