Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

CEP - CO TO DÁ TOBĚ?

Opět Vám budeme přinášet články od našeho partnera CEP.

Opět Vám budeme přinášet články od našeho partnera CEP.

PERFEKTNÍ PADNUTÍ & MAXIMÁLNÍ POHODLÍ
Nezáleží na tom, jakému sportu se věnuješ - CEP nabízí inteligentní produkty specificky šité na míru tvé konkrétní disciplíně: Polstrované zóny na všech důležitých místech a široký lem poskytují pohodlí, které při sportovním výkonu potřebuješ. Anatomický design chodidlové, kotníkové a lýtkové části zajišťuje, že podkolenky padnou přesně tak, jak mají. Co to znamená pro tebe? Podkolenky CEP ti budou na noze perfektně sedět a nebudeš mít puchýře.

POCIT JISTOTY & PREVENCE ZRANĚNÍ
Dva velmi důležité aspekty pro všechny sportovce! Proto jsou podkolenky CEP vybaveny takovou strukturou tkaniny, která stabilizuje svaly a klouby. CEP používá specifický technologický pletací postup k aktivaci základního svalového napětí. Výsledek: Větší pohybová kontrola a zlepšená stabilita. Jde o velmi důmyslnou vlastnost, kterou oceníš zejména tehdy, když běháš často na nerovných površích (např. v lese) nebo pokud jsi náchylný k podvrtnutím.

VÝKON & REGENERACE
Přesně definovaný kompresní profil tkaniny zvyšuje krevní oběh. Zlepšený oběh znamená více kyslíku pro svaly, a v konečném důsledku více energie pro tebe. Zároveň jsou ze svalů odváděny metabolické odpadní produkty (toxiny, jako např. laktáty), což v překladu znamená rychlejší regeneraci. Účinek komprese pocítíš ihned, jakmile se dotkneš vnitřní strany úpletu a nasadíš si podkolenku, což může vyvolat zezačátku trochu zvláštní pocit - zejména pokud máš tyto podkolenky na sobě úplně poprvé. Ale v okamžiku, kdy si je navlečeš na nohy, pocítíš rychle také jejich jedinečný energizujícía revitalizující účinek.

TERMOREGULAČNÍ VLASTNOSTI & ODVOD VLHKOSTI
Ať už se jedná o zahájení lyžařské sezóny v tyrolském Ischglunebo o maratón série Rock´nRoll v Arizoně, dnešní inteligentní sportovní oblečení se musí přizpůsobit klimatu i tělu tak, aby mohlo přispět k maximálnímu výkonu. CEP je jediná značka, která nabízí produkty vybavené unikátní směsí materiálů s vynikajícími vlastnostmi: Tkanina okamžitě absorbuje vlhkost a pot a odvádí je na povrch podkolenky, odkud se mohou vypařit. Tímto se nohy udržují v suchu po celou dobu sportovního výkonu. Ventilační zóny, použití vysoce kvalitních vláken (jako např. merino vlna) a antibakteriální úprava zajišťují u této prvotřídní materiálové technologie excelentní termoregulaci a perfektní odvod vlhkosti.

Sdílet