Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Svět zdraví... a běhání vás baví.

Představujeme nového partnera Svět zdraví. Běháte protože Vás běh baví? Chcete se udržet v kondici a možná i trochu zhubnout?

Představujeme nového partnera Svět zdraví. Běháte protože Vás běh baví? Chcete se udržet v kondici a možná i trochu zhubnout?

Lidé hubnou všelijak. Například omezí pečivo a sladkosti. Poslední jídlo mají v pět odpoledne, zkouší dělenou stravu nebo drží několikadenní půst. Kila jdou rychle dolů, ale většinou jen na chvíli. Hubnout se dá různě, ale jen pod dohledem odborníků a s dávkou pravidelného pohybu se dá zhubnout trvale a bez zdravotních komplikací.

Víte, že i sportovní výkon ovlivňuje strava ze30 %?

Svět zdraví je síť 50 poraden v ČR pro trvalé zhubnutí a zdravý životní styl. Poradenství Světa zdraví je založeno na tzv. Komplexní nutriční typologii, speciální metodě testování klientů, kdy na základě analýzy pH organismu, fyzických a psychických dispozic případně i krve a genů určí specialisté typ metabolismu testované osoby. Díky KNT je možné sestavit osobní výživový plán a určit tělu prospěšné a naopak zapovězené potraviny. Program používá unikátní kombinaci tisíciletých zkušeností tradiční indické medicíny, celostní medicíny i poznatků západní medicíny.

Pro snížení tělesné hmotnosti a zvýšení kondice nestačí upravit jídelníček. Ideální je přidat k optimální stravě i pohyb. A proč ne běh, který patří mezi nejpřirozenější pohyby vůbec? Specialisté Světa zdraví mají připraveny programy i pro sportovce a klienty, kteří chtějí začít pravidelně běhat. Také proto se síť poraden Svět zdraví stala partnerem projektu Night Run.

Chcete začít běhat? Upravte svůj jídelníček a řiďte se základními pravidly těch nejlepších.


Málokoho napadne, že sportovní výkon, ať již rekreačního či profesionálního sportovce, je do velké míry závislý na stravě. Sportovci s nepřiměřenou stravou mohou mít nedostatečnou energii pro svůj výkon, dlouhodobý nedostatek živin, který se projeví únavou nebo různými onemocněními, zpomalováním růstu, úbytkem kostní hmoty anízkým potenciálem pro růst svalové hmoty. Všechny tyto aspekty se odráží v jejich výkonu.Správné složení stravy je důležité pro zvýšení výkonu a udržení dlouhodobé kondice.

Chcete vědět více? Na stránkách www.svet-zdravi.czVám budeme přinášet pravidelné infromace o tom, jaký je vhodný jídelníček pro pravidelné běžce, jak správně trénovat a na co si dávat pozor, kdy a co si dát před tím, než vyběhnete, co sníst, když doběhnete a jak se stravovat v průběhu běžného dne.

Věnovat se Vám bude zkušený odborník na stravu profesionálních sportovců Vít Schlesinger, mimo jiné účastník světového poháru v triatlonu Ironman Austria a zároveň majitel zlínské a olomoucké provozovny Světa Zdraví GreenFit a ProLife.

 

 Ať Vás běhání baví, přejeVáš Svět zdraví

Sdílet