Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Hanka Kynychová rozcvičí běžce v Praze

Po svém úspěšném květnovém zastavení na Night Runu v Brně zavítá i mezi účastníky pražského pokračování série známá instruktorka fitness, cvičitelka aerobiku, moderátorka a filantropka Hanka Kynychová.

Po svém úspěšném květnovém zastavení na Night Runu v Brně zavítá i mezi účastníky pražského pokračování série známá instruktorka fitness, cvičitelka aerobiku, moderátorka a filantropka Hanka Kynychová.

Po svém úspěšném květnovém zastavení na Night Runu v Brně zavítá i mezi účastníky pražského pokračování série známá instruktorka fitness, cvičitelka aerobiku, moderátorka a filantropka Hanka Kynychová. 

 

Kynychová

 

Známou se stala díky cvičení v pořadu TV Nova Snídaně s Novou. Dnes vede svůj fitness club, ve kterém denně cvičí a pracuje jako osobní trenér. Kromě toho má velmi úspěšný Nadační fond na podporu dětí z dětských domovů kynychova-nadace.cz, rozsáhlou edici DVD a knih o cvičení a zdravém životním stylu a je autorkou jedné z prvních cvičebních internetových televizí, která nyní funguje jako kynychova-tv.cz. Hanka se věnuje i moderátorské činnosti  (např. TV Prima či sportovní a společenské akce).

     

Hanku Kynychovou přivádí na Night Run generální partner seriálu – značka inteligentního sportovního oblečení CEP. Hanka se letos stala tváří CEPro teamu – komunity sdružující fanoušky značky CEP, kteří mají při svých sportovních aktivitách možnost na vlastní kůži vyzkoušet benefity produktů prestižní značky. Členy klubu mohou být nejen profesionální sportovci, ale i ti rekreační.

 

Kynychová trůn

 

Na rozdíl od brněnského závodu, kde Hanka vedla z pódia jeden hromadný warm-up pro běžce na 5 km i na 10 km, budou v sobotu na Letné rozcvičky rovnou dvě – před každým během zvlášť! Využijte této jedinečné možnosti a přijďte si rozehřát svaly a správně se naladit na závod :-) 

Takto Hanka dostávala do provozní teploty běžce na Night Runu v Brně: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mezi rozcvičkami bude mít navíc Hanka u promo přívěsu CEP svou autogramiádu, určitě se zastavte!

 

Kynychová autogramiáda

 

Článek Vám přináší cepsports.cz.

Sdílet